Androidos kütyük Kínából

KínaDroid

Lention 11 in 1 USB Type-C Docking Station – Minden, ami kellhet

2020. január 27. - pgabi123

A mai laptopok egyik nagy hátránya, hogy alig van rajtuk csatlakozó – erre kínálok most megoldást.

Lention 01

A vékonyítási mánia első áldozatai a különböző portok szoktak lenni, ami sokaknak nagy fejtörést okoz. Kevés USB port, nincs VGA/HDMI kimenet vagy kártyaolvasó, ezek mind rosszul érintik a felhasználókat. Magam is sokszor vagyok bajban a 2 db USB port miatt, de akiknek még ennyi sem jutott, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a dokkolót, ami rengeteget segíthet neki.

Lention 02

A termék alumíniumborítást kapott. A mérete 67,89 x 133,86 x 20,7 milliméter, a tömege 146 gramm. kapunk hozzá egy kis műanyag tartót/talpat, amivel álló helyzetben is használhatjuk a Lention adapterét, ennek mérete 88 x 58 x 34 milliméter. A dokkoló áramellátását egy USB Type-C porton keresztül lehet biztosítani, amelyhez az 1 méter hosszú kábelt meg is kapjuk – a vezeték mindkét vége C típusú, így megfelelő adapter mindenképpen kell hozzá. Ugyan a neve alapján 11 portra számítana az ember, azonban ebből egy az áramellátásért felel. Ezt leszámítva a maradék 10 csatolót figyelembe véve azt mondhatjuk, hogy több, mint elég.

Lention 03

Ezeket a szerkezet elején és hátulján helyezték el, a praktikusságot szem előtt tartva. Míg elől találjuk a 3,5 mm-es jack csatlakozót, a három darab USB 3.0-ás bemenetet, egy SD- és egy micro SD kártyanyílást. A hátoldalára 2 db USB Type-C csatlakozó került (ebből az egyik az áramellátás biztosítására használható csak), ezen kívül még egy gigabites ethernet portot, egy HDMI és egy VGA kimenetet találunk. Nézzük meg kissé jobban ezeknek a csatolóknak a tulajdonságait, mikre képesek! A HDMI kimenet maximum 3840 x 2160 pixel felbontást támogat 30 Hz-en, míg a VGA 1920 x 1080 pixelt tud megjeleníteni 60 Hz-es képfrissítéssel. Két kijelző csatlakozása esetén „csupán” 1920x1080@60 Hz-et tud megjeleníteni, ekkor a két képernyőn a tartalom tükrözve látható. A C típusú USB csatlakozó – amennyiben töltésre használjuk – maximum 66 W-ot képes leadni, így akár egy megfelelő (amelyek támogatják a DP Alt módot) laptopot is meghajthatunk ezzel a dokklóval, miközben a portokat is használjuk egyidejűleg.

Lention 04

Elsősorban azoknak jöhet jól, akik sok külső eszközt használnak a laptopjukon, de azon kevés port található – viszont az USB Type-C ott pihen. Nagyjából mindent megtalálunk rajta, ami kellhet, és még jól is néz ki. Nem olcsó mulatság egy ilyen „mindent-egybe” dokkoló állomás, a Banggoodon 89,87 $-t (~26 900 Ft) kérnek érte, a szállítás pedig – természetesen EU Priority Line-t választva – 6,7 $ (~2 000 Ft).

Ha szeretnéd megvásárolni, kattints az alábbi linkre:

Lention 11 in 1 USB Type-C Docking Station


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinadroid.blog.hu/api/trackback/id/tr4515429948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása