Androidos kütyük Kínából

KínaDroid

Ha kell a kakaó: BlitzWolf BW-S12 27W QC4+ gyorstöltő

2019. október 15. - pgabi123

Hiába tudja a telefonod a bitanggyors töltést, ha a töltőfejed nem – akkor erre lesz szükséged!

bw s12 intro

Néhány gyártónál bevett szokás, hogy bár az ultramodern telefon hardveresen fel van készítve az átlagot meghaladó gyorstöltési teljesítményre, a dobozba nem olyan töltőfejet csomagolnak, ami képes arra a teljesítményre, hogy a készüléket maximális tempóval és teljesítménnyel töltse. A Xiaominak például nem róható fel sok negatívum, de ez a stiklit gyakran el szokta sütni. Ilyenkor bizony lábon vagyunk lőve, mert adott az okostelefon, ami pillanatok alatt fel tudna tölteni, azonban a gyári töltőfej ezt jelentősen visszafogja, tehát nem tudjuk kihasználni azt, amiért fizettünk.

Mit tudunk tenni? 1. Duzzogunk és mély önsajnálatba merülünk. 2. beszerzünk egy megfelelő töltőt, megfelelő áron. Mindenkit a 2-es pont választására bíztatnék, ugyanis a megoldás kevesebbe fog kerülni, mint egy üveg whiskey.

BlitzWolf BW-S12 27W QC4+ QC4.0 QC3.0 PD Type-C Port EU

Nem ért túl nagy meglepetésként, hogy ezúttal is a BlitzWolf kínálatán belül akadtam rá a tökéletes megoldásra. Korábban teszteltük már a cég QuickCharge 3 kompatibilis felhozatalát, mely akkor bizonyított, ennek alapján nem gondolom, hogy a BW-S12 csalódást okozna.

bw s12 1

Az eszköz legnagyobb erénye, hogy támogatja a Qualcomm Quick Charge 4+ töltési szabványt, és természetesen visszafelé is kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy maximum 27 wattos gyorstöltést tesz lehetővé – egy Xiaomi Mi 9T PRO-nak például pont ennyire van szüksége arra, hogy a lehető leghamarabb érje el a teljes töltöttséget.

bw s12 3

Aki Apple termékhez venné, szintén jól jár a BW-S12-vel, ugyanis PD vonalon is képes nagy teljesítményt nyújtani. Fontos megjegyezni, hogy a termék tetejére egy darab USB type-C port kerül, tehát a megoldás ebben a vonatkozásban is modern és naprakész, ugyanakkor, ha nem rendelkezünk type-C – type-C kábellel, ezt be kell szereznünk a használathoz (szerencsére ez fillérekből megoldható, kicsit lejjebb mutatunk is rá példát).

Specifikáció:

 Márka  BlitzWolf
 Modell  BW-S12
 Méret  (AU) 70x41,5x25 mm / (EU) 81x39x27 mm
 Nettó tömeg  63 g
 Anyag  PC
Csatlakozó  AU / EU
Teljesítmény  27 W
 Bemenet  AC110 ~ 240 V 50 / 60Hz
 Névleges áram  0.8 A
 Kompatibilis protokoll  QC4 + / QC4.0 / QC3.0 / QC2.0 + PD
 Kimenet  QC 4+: DC 3,3 ~ 5,9 V / 3A, DC 3,3 ~ 11
 V / 3A PD: DC 5 V / 3A, 9 V / 3A, 12 V / 2,25A, 15 V / 1,8A, 20V / 1,35A
  Bizonylatok  AU: SAA, RCM, RoHS
 EU: CE, RoHS

A töltő kompakt méretekkel rendelkezik (81 × 39 × 27 mm), akár zsebben is elfér, így mindig velünk lehet, bár, ha egyet veszünk otthonra és egyet eljárni, abba sem fog belerokkanni a családi büdzsé. A BlitzWolf bitanggyors töltője fekete színben érhető el, nagyfeszültségű oldalt tekintve európai és ausztrál kivitelben. Természetesen a szükséges védelmekkel (túlfeszültség, túláram, rövidzár, hővédelem) fel van ruházva, így nyugodtan rábízhatjuk eszközeinket.

bw s12 2

Frissítés: A töltő ára mostanra tovább csökkent, a jelenlegi FLASH DEALS akció keretében 12,99 dollárért találhat gazdára a Banggood weboldalán. Ez ~ 3979 forintot jelent, küldési költség pedig nem terheli (free shipping - standard), ráadásul most egy BW-TC17 kábelt is kapunk mellé ajándékba!  Ha jelenleg te is gyengébb töltőfejjel használod a telefonod, így lassabban töltöd, mint amit a technika tudna, akkor kötelező darab!

A töltő megvásárlásához kattints ide:

BlitzWolf BW-S12 27W QC4+ EU töltő

Ha további kábelekre van szükséged:

BlitzWolf BW-TC17 3A USB PD Type-C to Type-C kábel

BlitzWolf BW-CL2 PD 3.0 Type-C to Lightning kábel


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinadroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5615223568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása