Androidos kütyük Kínából

KínaDroid

Töltő, amely nyolc eszközt is képes egyszerre tölteni

2019. október 25. - pgabi123

Jöjjön egy nem mindennapi USB-s töltő bemutatása, amely energiaéhes környezetünk kiszolgálására lett megalkotva.

8portUSB 01

Manapság mindenkinek van okostelefonja, tabletje, okosórája/aktivitásmérője, és még sorolhatnám mi minden. Ezek egyik közös tulajdonsága, hogy USB kábellel kell feltölteni őket, amihez rendszerint külön töltőfejeket használunk. Ez egy kisebb családban is 3-6 töltőt eredményez a konnektorokban, értékes helyeket elvéve más eszközöktől. Erre a „káoszra” kínálunk egy remek alternatívát, amivel – mint a címben is említettem - egyszerre nyolc eszközt is tölthetünk egy időben, biztonságosan.

Maga a készülék egy egyszerű fehér doboz, méretét tekintve 138 x 75 x 50 milliméteres, a tömege 292 gramm. Színe fehér, és kiváló minőségű PC-ből és ABS-ből készült, ami környezetbarát, és tűzálló. Az oldalán csupán az energiaellátását biztosító csatlakozó kapott helyet, a készülék tetejére került az érdemi rész. Itt kapott helyet a nyolc USB kimenet – ebből 5 sima USB, amely 2,4 A-rel képes működni, egy QC3-as szabványú gyorstöltő, és egy USB Type-C.

8portUSB 02

Mellettük pihen a digitális kijelző, amelyen nyomon követhetjük a töltési feszültséget, az áramerősséget, és hogy melyik port üzemel éppen. Mivel ennyi eszközt képes egyszerre kezelni, nem árt a biztonság sem, így kapunk rövidzárlat elleni védelmet, túlterhelés elleni védelmet, valamint túlfeszültség elleni védelmet is. A kimeneti teljesítménye maximum 40 W, így bőven elegendő 2-3 mobil, és ugyanennyi tablet egyidejű energiaellátására.

Műszaki adatok:

  • Anyaga: PC, ABS
  • Szín: fehér
  • Maximális teljesítmény: 5 V/2,4 A, 40W
  • Méret: 138 x 75 x 50 mm
  • Tömeg: 292 g
  • Csomag mérete: 140 x 119 x 55 mm
  • Csomag tömege: 352 g

8portUSB 03

Tulajdonképpen ezzel az egy eszközzel megoldhatjuk egy háztartásban az összes mobileszköz feltöltését (ha szükséges gyorstöltés), és nem kell állandóan töltőket keresni, illetve szabad konnektorokat. Nem utolsósorban pedig nem kell keresgélni, hova is dugtuk be a mobilt tölteni, mindig ugyanott találjuk meg a készülékünket. A Tomtop áruházban – korlátozott darabszámig – 18,39 dollár (~ 5519 Ft) ellenében juthatunk hozzá, a szállítás pedig ingyenes. Vásárlásnál figyeljünk oda, hogy EU dugaljjal kérjük, így nem kell átalakítóval vesződni. A megvételhez kattints az alábbi linkre:

8 portos USB töltő


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinadroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1115263368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása