Androidos kütyük Kínából

KínaDroid

Xiaomi C1 forróvíz-adagoló: a cekásznak reszeltek

2020. január 14. - pgabi123

Tél van, és hideg. Kinek ne esne jól ilyenkor egy forró tea (kávé), ami azonnal kész? Aki „Nekem nem”-mel válaszol, az ne is olvasson tovább...

XiaomiC1 01

Főként ebben a hideg, nyálkás időben sokkal többen fogyasztanak egy meleg teát, amikor hazaérkeznek a kinti hidegből. De mire egy vízforralóval felmelegítjük a vizet hozzá, addig didergünk. Nos, ennek vet véget a Xiaomi által forgalmazott forróvíz-adagoló. Kínában gyakran fogyasztanak napközben meleg vizet, de hazánkban a kávé-teafogyasztás jobban elterjedt. A kinézete hozza a megszokottat, egyszerű, letisztult, a mérete pedig 278 x 105 x 278 milliméteres. A tömege nem ismert, bár ez annyira nem is számít, nem fogjuk nagyon mozgatni. A víztartálya 2,5 literes, amely lecsatlakoztatható a gépről, így az utántöltése gyors és egyszerű. A teljesítménye 2200 W, amelynek hála a víz 3 másodpercen belül meleg lesz.

XiaomiC1 02

Háromféle üzemmóddal rendelkezik a C1, ezekkel normál hőmérsékletű, forró és forrásban lévő vizet adagolhatunk magunknak. Összesen négy gomb található a szerkezeten, ebből az egyik a gyerekzár, amellyel elkerülhetőek a véletlen balesetek. A maradék három az egyes vízhőmérsékleti fokozatokat jelöli. Ezek megnyomásával 250 ml-nyi H2O-t adagolhatunk magunknak, viszont ha hosszan – 1,5 másodpercig tartjuk nyomva a gombot – akkor 500 ml-nyi folyadékot ad a gép. A kialakításának köszönhetően akár 200 milliméter magas csészét, vagy egy kisebb termoszt is alátehetünk, amit gyorsan feltölthetünk a kívánt hőfokú vízzel.

XiaomiC1 03

Legvégül jöjjön a szokásos rész, hogy mennyibe is fáj egy ilyen szerkezet nekünk. Akik gyakran fogyasztanak meleg italt otthon vagy a munkahelyen, és szeretnének egy ilyen modern „vízforralót” beszerezni, most könnyen jól járhatnak. A Banggoodon ugyanis 64,99 $ helyett a BG5784 kuponkód használatával most 53,29 $ (~ 15 500 Ft) ellenében juthatunk hozzá, az EU Priority Line szállítás – ami garantáltan ÁFA és VÁM mentes – pedig ingyenes.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi C1 intelligens forró víz-adagoló

Kuponkód: BG5784

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinadroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8715408764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása