Androidos kütyük Kínából

KínaDroid

3D hatású Soundbar – Apró hangprojektor zajkeltéshez

2020. december 08. - pgabi123

Aki sokat hallgat számítógépről/telefonról/tabletről zenét, annak jól jöhet a most következő hangszóró, több okból is.

A kinézete már részben elárulja, hogy nem ezzel fogunk moziélményt elérni a TV-n megnézendő filmhez, azonban tökéletes arra, amire kitalálták. Hogy a számítógéphez vagy a hordozható eszközünkhöz csatlakoztatva szebben szólaljanak meg a hangok, mint a beépített aprócska hangszórókon át. De térjünk vissza a külsőre! A hangszóró mérete 41,5 x 7,8 x 6,8 centiméter, míg a tömege 500 gramm. A külső szinte puritán, leszámítva a két szélen található dísz világítást, amely bal oldalt kék, míg jobb oldalon lilás színben pompázik. Ugyanezen az oldalon kapott helyet a multifunkciós – tulajdonképpen csak 2 funkcióval bíró – tekerőgomb. Ezzel lehet ugyanis ki- és bekapcsolni, valamint a hangerőt is szabályozni.

A termék legnagyobb részét a szövetborítás teszi ki, amely alatt a hangszórók kaptak helyet, a borítás többi része műanyag. Minden csatlakozót a hátoldalon rejtettek el, ezekből nem sok áll a rendelkezésre, mindössze egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval gazdálkodhatunk. Ezt szerencsére nem muszáj használni, mivel a hangszóró Bluetooth 5-tel képes bármilyen csatlakoztatott eszközről megszólaltatni a hangokat. Az energiaellátását egy USB végű csatlakozóval oldották meg, így akár egy laptopról/számítógépről is üzemeltethetjük.

És ha már a hangoknál tartunk, ezek megszólaltatásáért 2 darab 2 hüvelykes driver felel. Ezek teljesítménye 6 W, a zaj/jel viszonya 80 dB, míg a frekvenciatartománya 25 Hz – 20 kHz között található. A jobb hangzás okán a hangszórók 15o-kal felfelé néznek a vízszintes síkhoz képest.

Leírás

Feszültség: 5 V (1 000 mA)

Teljesítmény: 6 W

Bluetooth verzió: 5.0 (hatótáv: max. 10 méter)

Jel/zaj arány: 80 dB

Hangszóró mérete: 2 x 2 hüvelyk

Frekvenciatartomány: 25 Hz - 20 KHz

Audio bemenet: Bluetooth / AUX (3,5 mm-es jack csatlakozó)

Méter és tömeg Hangszóró mérete: 41,5 x 7,8 x 6,8 centiméter
Csomag tartalma

1 x hangszóró

1 x felhasználói útmutató

Tulajdonképpen a végére is értem a bemutatásnak, tényleg egyszerű kis szerkezet. Kétféle színben – fekete és fehér – lehet megrendelni. A Banggood oldalán most 28,99 $ helyett a BGHU0086 kuponnal csökkenthetjük az árat, így 20,99 $ (~ 6 650 Ft) ellenében szerezhető be, a szállítás mindössze 0,35 $ (~ 110 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

3D Surround Soundbar Bluetooth 5.0 hangszóró

Kuponkód: BGHU0086

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://kinadroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5316324332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása